Kapuchino (italyancha kapuchino - kapuchin) - sut va sut ko'piklari qo'shilgan espresso asosidagi italyan oshxonasining kofe ichimligi. Kapuchinoning muhim tarkibiy qismi espressoga quyilgan to'g'ri ko'pikli sutdir. Ko'pikni ideal qilish uchun biz qamchilash uchun oladigan sutning harorati 4 ° C bo'lishi kerak. Uyda tayyorlangan sutdan ko'ra pasterizatsiya qilingan, yog'li 2,5-3,5% olish yaxshiroqdir. Kapuchino qahvasi 1/3 espresso, 1/3 issiq sut va 1/3 sut ko'pikidan iborat. Kapuchinoning standart porsiyasi besh-etti untsiya yoki 150-180 millilitrni tashkil qiladi. Kapuchino tayyorlash uchun ko'pikli sut espressoga quyiladi. Ichimlik ustidagi sut ko'piki izolyator vazifasini bajaradi va haroratni uzoqroq saqlashga yordam beradi. Ko'pikning to'g'ri bo'lishi uchun qamchilash uchun ishlatiladigan sutning harorati 4 ° C bo'lishi kerak.
Ko'proq ko'rsatish